Verkiezingsposters

In Emmen was er terecht gedoe over de verkiezingsposters. Te hoog opgehangen en in “postzegelformaat” volgens velen. Informatie bij de gemeente leerde dat het geleverde ook bij hen de wenkbrauwen heeft doen fronzen. In de evaluatie met de leverancier zal dit dan ook een belangrijk punt van discussie worden werd aangegeven. Helaas was er nu weinig meer aan te doen. In het dagblad van het Noorden werd vermeld dat fractievoorzitter Johan Scheltens van de VVD na de verkiezingen het postzegelformaat van de affiches aan zal kaarten.

Niet alleen in Emmen was er gedoe over de verkiezingsposters maar ook in Midden-Drenthe waar evenals in Emmen het plakken was uitbesteed aan een reclamebureau. De posters waren mooi van formaat en precies en keurig opgeplakt echter………uitgerekend op alle posters van Senioren Belang ontbrak op de daarvoor uitgespaarde ruimte ons lijstnummer 16

Lijsttrekker Bé Hoeksema heeft daarop onmiddellijk actie ondernomen bij de leverancier die erkende dat dit een omissie was van hen. Na goed overleg werden in zeer korte tijd alle posters in Midden-Drenthe van ons nummer 16 voorzien. Waarvoor chapeau !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *